Заболеваемостта от коронавирус в страната е 1139 на сто хиляди души

...
Заболеваемостта от коронавирус в страната е 1139 на сто хиляди души
Коментари Харесай

Заболеваемостта от ковид в страната е 1139 на сто хиляди души на двуседмична база

Заболеваемостта от коронавирус в страната е 1139 на 100 хиляди души на двуседмична база. Това демонстрират данните на Националния център по заразни и паразитни заболявания. Само област Кърджали е в алена зона по равнище на заболеваемост на двуседмична база, останалите области са в тъмночервена зона.
Всичко по тематиката: Омикрон - новият коронавирусен вид 690
Според картата на епидемиологичната конюнктура в страната, разграничена на пет района, два от районите са в по-нисък стадий - две, по претовареност на болничните кревати за интензивно лекуване.  Двата района обгръщат областите Русе, Плевен, Ловеч, Габрово и Велико Търново, както и Пловдив, Пазарджик, Смолян, Кърджали и Хасково.

Останалите райони се намират в стадий три по претовареност на леглата, като до дни се чака два от тях да преминат в по-ниския стадий - две.
Всичко по тематиката: Омикрон - новият коронавирусен вид 690  Всички възпитаници в област Пазарджик потеглят на учебно заведение на 21 февруари Всички възпитаници в област Пазарджик потеглят на учебно заведение на 21 февруари  В Шуменско регистрират слаб интерес към имунизирането В Шуменско регистрират слаб интерес към имунизирането  Новите случаи на ковид в Черна гора са намалели с 50% Новите случаи на ковид в Черна гора са намалели с 50%
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР